Jdi na obsah Jdi na menu

Inuyasha...

inuyasha-a-sesschoumaru.jpgInuyasha a sesshoumaru

Vím asi už každý ty to hlavní postavy znáte a skoro každý už o nich něco našel a napsal na svých stránkách. Já se je taky pokusím popsat tak jak budu umět nejlépe a nerada bych kopírovala ostatní tak to vezmu trochu jinak. Snad se vám moje popisky budou taky líbit. 

- Inuyasha:

Podle mě velice roztomilá a dokonalá postava z celého seriálu. Věk si každý může odhodit nebo najít na webu sám, protože podle mě mu je tak kolem 50 - 100 let, ale jinak by mu mohlo být tak kolem 18 let. Pokud počítám, že byl 50 let zapečetěný šípem kněžky Kikio. Démoni mohou žít dlouho až do té doby něž je někdo zabije nebo prostřelý šípem.

Jeho matkou je Izayo a otcem je  Inu no Taisho. Vičí plnohodnotný démon co měl smysl pro spravedlnost a soucit. Miloval Izayo, kterou poté zachránil před jejím vlastním otcem a lidmi z její vesnice. Přinutil jí, aby zachránila nejen sebe, ale i jejich syna Inuyashu. Přehodil jim přes záda plášť z ohnivé krysy, ktrerý je měl oba ochránit. Plášť poté dostal Inuysha a ochraňuje je neustále. Minulost je taková, že o ní nic moc nikdo ani neví jen to na co si někdy Inuyasha sám vzpomene, ale taky toho není moc. Izayo, byla celkem podle mě hodná a milá žena co uměla milovat a měla soucit pro ostatní a dobrosrdečné srdce, které po ní Inuyasha zdědil. Nikdy nenechala nikoho, aby jí vyčítal co udělala a proč se tak rozhodla.

Inuyasha je polodémon. Napůl člověk po své matce po které zdědil některé její vlastnosti. Lidské srdce, soucit s lidmi, vznešenost i když jen trošku pokud počítám s tím jak se velice rychle nechá vytočit a hlavně lásku a starostlivost a svoje přátele, které by jen tak nenechal na pospas osudu. Napůl démon po svém otci. Díky němu získal vcelku silnou moc, kterou se může bránit. Získal otcům meč Tessaigu, kterou může používat je díky tomu, že ochraňuje přátelé i když sï to ze začátku vůbec, ale vůbec neuvědomuje. Tessaiga může získat svou moc jen díky tomu, že pohltí vlastnosti dalšího démona.

Inuyasha na začátku anime seriálu není moc spokojený se svou proměnou, protože jakmile zmizí, ztratí i on svojí moc a změní se na jeden den člověkem. Ztratí sílu démona a tím se nemůže bránit. Tak se seznámil s Kikio. Během své proměny nemohl dělat nic jiného než se ukrýt ma stromě a vyčkávat. Poté se za ni několikrát vydal a ona ho nechala, protože se jí taky líbil. Jenže kvůli kněžce Tsubaki, která na ni uvrhla kletbu z pomsty. Jejich láska nemohla existovat. Pomstila se jim tak, že je nechala, aby se samy podvedli i kdyby tušily, že jeto lest tak by jí stejně neprohlédly. Byli oba tak zaslepeni nenávistí vůči sobě, že se to ani nesnažily prokouknout. Je to škoda, protože to mohl být dokonalý pár. 

Jejich láska skončila smutně. Kikio ho nakonec nezabila. Jen zapečetila u stromu věků. Nezemřel. Jen musel počkat než přijde někdo kdo ho vysvobodí.

Byla to Kagome. Inuyasha ji na začátku nemusel a neměl rád, ale pak by ji za nic na světě nikdy nestratil. Byla jeho druhou šancí jak mít někoho rád a taky se do ní zamiloval. Sice ne tak jak by si Kagome představovala, ale i tak na ni věčně žarlil. Koga. Vlčí démon byl jeho věčný rival. Nesnášel ho jen kvůli tomu jak se dvořil Kagome. 

- Sesshoumaru:

Inuyashuv starší a věčně nenáviděný bratr. Nenávidí Inuyashu už od jeho narození a to jen proto, že ho měl otec raději než jeho. odkázal mu meč Tenseigu. Sice sám nevěděl proč, ale nic jiného mu otec neodkázal. Tenseiga dokáže oživovat a zároveň i zachraňovat životy, ale protože s tím není spokojen, tak si nechal na oplátku vykovat svůj druhý meč. Tokijin. Meč plný hněvu a touhy vše kolem sebe zničit. Jeho věrným společníkem je žabí démon Jacken, který i přesto, že na něho Sesshoumaru kašle a chová se k němu hrozně je neustále s ním. Jacken ho vždy věrně a pokorně doprovází i když ne vždy vyvázne bez škrábance. 

Dá se říct, že to je šlechtic z dobré rodiny. Podle toho se taky chová. Má ušlechtilé rysy a nikdy se nenechá jen tak lehce vyprovokovat jako Inuyasha. Podle toho jak se chová by se dalo říci, že má ledové srdce, do kterého nikoho jen tak lehce nepustí. Zásaditost vůči lidem a každému kdo se mu postaví do cesty, nenávidí tudíž všechny kolem sebe. Jen nikdy přesně neřekl proč, když tak nenávidí lidi má kolem sebe lidské dítě. Dívku Rin. Zachránil ji před útokem hladově vyhlížejících vlků. Bez jeho pomoci by zemřela na místě a tak ho věrně doprovází také. Nechává jí volně se pohybovat a dělat si co chce. 

I přesto, že je tak ledově klidný a nic ho nedokáže vytočit. Má i vlastnosti, které ho samotného překvapují. Nenávidí lidi a přesto ho jedna dívka doprovází. Nikomu nechce pomoci a nakonec i tehdy pomůže. Sice se za to asi dost nenávidí, ale nakonec to udělá i když ví sám, že to tak nechce. Je to síla jeho meče neustále někoho ochraňovat. Tak to chtěl i jeho otec, ale on ochraňuje jen tehdy, když opravdu musí nebo chce. A to je jen vyjímka.

Nakonec vždy odejde s takovou ladností, že to Inuyashu dokonale vytočí a naštve. Nejraději by ho za to zabil, kdyby mohl. Otec chtěl, aby Sesshoumaru miloval lidi tak jako on. Jenže to se nikdy nestalo a nikdy nestane. Je plnohodnotným a ušlechtilým démonem s čistokrevnou krví, že by si ji nenechal jen tak pošpinit. Lidmi ,těmi už vůbec ne.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář