Jdi na obsah Jdi na menu

Kagome...

20. 7. 2011

 inuyasha_and_kagome__by_alicia_lee.jpgInuyasha a Kagome

- Kagome Higurashi:

Kagome je 16-letá studentka střední školy v Tokiu a zcela náhodou díky posvátnému drahokamu se dostala do feudální doby. Je velice starostlivá a přátelská ke svému okolí a Inuyashu má ráda už od doby co ho poznala. Sice to mezi nimi pořád jiskří a střípe, že by si každý řekl opak, ale jinak co se týká lásky tak ho má opravdu moc ráda.

Ve své době má spoustu upovídaných kamarádek co ji nenechají na chvíli vydechnout. Starého hodného dědu co si neustále vymýšlí různé prapodivné choroby. Někdy jsou až strašidelné a nikdo by si ani nepomyslel, že něco takového existuje. Velice milou a hodnou maminku co se o ní neustále stará, ale nikdy jí nevyčítá kam jde. proč jde a kdy se vrátí. Kagome ví co si může dovolit to má po své mamince. Malého brášku Souta. Někdy se zdá, že je až moc vyspělý, ale pak se projeví jeho dětská dušička a to je na něm to nejroztomilejší.

Vše začalo tím, že jí děda dal k 16 narozeninám posvátný drahokam. Ani netušila co to je a děda ten sám taky netušil k čemu slouží jen věděl, že ho jeho rodina měla po staletí ochraňovat. Jednou šla Kagome k posvátné studni, kterou měli na zahradě a hledala svoji kočičku. Našli ji u studně. Nahlédla k ní a drahokom začal zářit. Poté se objevila veliká stonožka a ta ji vtáhla sebou. Nejdřív nechápala co se děje až potom co ji nebezpečně olízla a chtěla její drahokam tak se začala bránit. Prošla skrz studnu času a objevila se v jiné době než jakou znala. U stromu Věků uviděla chlapce v červeném kimonu, který spal a byl ovinutá kůrou stromu. Probodnutý pečetícím šípem. Byl to Inuyasha, kterého tam před 50 lety zapečetila Kikio. Zde potkala Kaede. Starou ženu z vesnice,která si nejdříve myslela, že je to její sestřička Kikio. Pak pochopila, že to tak není. Byla to pouze její reinkarnace. 

Kaede jí pověděla o Kikio a Inuyashovy. Řekla, jí po čem Inuyasha nejvíce touží a kdo ho může jako jediný vysvobodit. Mohla to udělat pouze osoba co si nejvíce přeje ho osvobodit a co ho miluje. Jen ta osoba může prolomit kouzlo věků. Byla to Kagome a protože na vesnici znovu zaútočila obrovská stonožka. Tak jí napadlo, že jediný kdo jí může zabít je právě Inuyasha. Vytáhla šíp a tím ho probudila. Nejdříve si myslel, že opět vidí Kikio. Kagome ho přesvědčila o opaku a když viděl, že se na jeho drahokam sápe stonožka tak ji sejmul jednou ranou.

Kaede dala Kagome náhrdelník, který mohl Inuyashu skrotit jediným slovem "LEHNI"(Osuwari), Tím ji nenáviděl o to víc. Jakmile se Kagome podařilo rozbít posvátný drahokam na několik tisíc kousíčků. Tak ji nenáviděl ještě víc, Byla jediná kdo viděl střípky drahokamu a on jediný kdo je mohl získat. Tak musel i když nechtěl jít sní a střípky společně posbírat. 

Na svých cestách potkaly zabijačku démonů Sango a jejího miláčka Kiraru, která se z malinké kočičky umí proměnit ve velkého démona. Věčného sukničkáře mnicha Miroka. Malého roztomilého liščího démonka Schippa.

Inuyasha Kagome sice na začátku nenáviděl, ale pak se jí naučil milovat a nenechal by nikoho, aby jí ublížil. Má věčného rivala vlčího démona Kogu. A Kagome ho milovala už od samého začátky jen to nedokázala nikdy říci naplno. Jakmile se objevila Kikio věděla, že ji Inuyasha nebude chtít, ale on jí stejně miloval daleko víc než Kikio.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář