Jdi na obsah Jdi na menu

Miroku...

19. 1. 2012

miroku.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Miroku 

- Sukničkář mnich Miroku

Histirie Miroka

  Miyatsu byl jeho dědeček. Velice silný mnich, který měl velkou slabost pro ženy. Byl chcípný a neodbytný a neustále se dožadoval toho, aby mu některá z nich povila dítě. (Tuto slabost zdědil Miroku po svém dědečkovi.) Jeho jediným prokletím, které se dědí z generace na generaci je větrný tunel v jeho dlani, kterou zdědil i Miroku. Tunel se jmenuje Kazaana. Toto prokletí zvniklo tím, že se Naraku proměnil v dívku a snažil se podle svést Miyatsu. Nakonec to dokázal a Miyatsku, aby se zbavil prokletí se sám objetoval a nechal se vcucnout vlastním tunelem. Přímo před zrakem malého Miroka. Chtěl toto prokletí odvrátil jenže se mu to nepovedlo a prokletí se přesunulo na Miroka.

  Miroku nosí typické oblečení pro budhistické mnichy. Hůl, kterou používá na odhánění démonů. Jenže ji má pouze na okrasu žádnou jinou funkci ani nemá. Někdy s ní jen tak pro zpestření zakmitá, ale jinak jsem sama moc neviděla, že by k něčemu byla. Dále má stejnou posedlost ženami jako jeho dědeček takže nic moc se v jejich rodě nemění. Jen to, že se nakonec přeci jen zamiluje do zabijačky démonů Sango. Inuyasha mu ze začátku moc nevěří, protože jim chtěl sebrat krystalky Shikonu (Klenot čtyř duší). To bylo taky nedorozumnění a jakmile přišli Inuyasha a Kagome kdo to je a po čem jde. Tak ho přimněli k tomu, aby se k nim přidal. Šel s nimi a Naruku byl jejich společný nepřítel.

  Sango

 Sango je dívka, která to s Mirokem jako jediná vydrží co nejdéle a nenechá se odradit ani když se Miroku chová jako praštěný co se týká žen. Nechá ho, aby si si dělal co chce. Nechce od něho vlastně nic. Sice se do něho zamiluje, ale dělá jako by nic. Nechá ho v domnění, že k němu přece jen nic necítí. Jenže opak je pravdou a Sango se do Miroka zamiluje. Nakonec sám Miroku zjistí jaké opravdové city cítí k Sango. Zamiluje se do ní a nakonci celého příběhu jí svoje city přeci jen odhalí. Vezmou se a budou mít dvě malé dvojčátka. (Chlapečka a holčičku). Takže to s ním není zas až tak špatný. Je i dost dobře zodpovědný otec. Ztratí svoje schopnosti větrného tunelu, ale nenechá svých oblbovacích schopností a společně s Inuyashou se věnují vymýtání démonů dál. Inuyashu to sice nebaví, ale Miroku umí tak dobře okecávat, že ho přesvědčí a on to pro něho přeci jen udělá. Získají za to celkem velkou odměnu a tu se odnesou domů.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář