Jdi na obsah Jdi na menu

Sango...

19. 1. 2012

 images.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sango 

 

 - Lovkyně démonů Sango 

Je jí 18 let a bydlí ve vesnici Taijiya. Se svým mladším bratrem Kohakem a rodiči. Jako malá holka byla nucena naučit se a stát se lovkyní démonů jako její otec. Kohaku se chtěl stát stejně silným jako jeho starší sestra jenže na to neměl vlohy a tak stál pokaždé v pozadí a sledoval svou sestru jak trénuje. Má hodného démona Kiraru, který se v boji promění na velkého ohnivého démona na kterém létá a bojuje s ní.

Sango má zkušenosti se dvěmi základními zbraněmi: katana (Druh japonského meče se zakřivenou čepelí), masivní bumerang Hiraikotsu, která je vyrobená z kostí padlých lovců démonů. Používá i další zbraně např. plynové bomby, které démonům zakalí čich a jsou díky tomu na několik min. dočasně odrovnaní.

Jednoho dne pošlou poslové zprávu do vesnice, že je jejich pán žádá o pomoc s démony. Je to lest, ale oni nic netuší a tak se vydají do vesnice. Tam je démon, který ovládá vesničany pomocí kousku posvátného střpku, který se pak ovládne i Kohaka. Než si ostatní a hlavně Sango uvědomí, že je Kohaku také ovládán zlým démonem tak je pro ně už pozdě. Kohaku zabije svého otce a ostatní lovce démonů. Poté i samotnou Sango. Ta mu chce ještě pomoci jenže on ji zasáhne svou kosou, kterou používá jako zbraň. Sango vypadá, že umře. Na kohaka začnou střílet vesničani šípy a zasáhnou ho. Umírá a Sango je zraněná a ztrácí vědomí.

Jakmile se opět probere tak vidí, že jsou všichni mrtví. Kohaku taky. Pohřbí je a přemýšlí kdo to mohl udělat. Potká démona Naraka a ten se jí pokouší oklamat tím, že jí prozradí kdo vyvraždil  její rodinu, přátelé a celou vesnici. Podle něho to byl Inuyasha a ona mu ve svém zoufalství uvěří. Nechá si vložit do zad kousek posvátného drahokamu a tím ji dal sílu, aby mohla Inuyashu zabít.

Nakonec Inuyashu najde a pokusí se ho zabít. Ten jí nakonec přemůže a přesvědčí ji, že za nic nemůže a ten kdo zabil její rodinu a celou vesnici byl Naraku. Ta se zhroutí a posvátný drahokam z ní vypadne. Je vyčerpaná a tak se rozhodne připojit ke Kagome a Inuyashovi, aby mohla dostát své pomsty. Rozhodla se zachránit svého malého bratříčka Kohoku a zabít Naraka. Po cestě potkají mnicha Miriku. Věčného sukničkáře, který se nakonec zamiluje do Sango.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář